Rakipleriniz ilk sayfada ve Hacklink kullanıyorlar

hacklink_rakip_analizi

Eminim herkes hayata geçirdiği web projesinde başarı yakalama umudu ile yola koyulur , ve yatırımını bu şevk ile hiç acımadan yapar , çok çalışır çok zaman harcar  , çok para harcar , çok fikir harcar ama uzunca bir süre geçmesine rağmen yoğun çalışma temposunda , hedeflenen başarıya ulaşamaz. İlk sayfadaki sitelere bakarsınız tasarımsal olarak bile sizden daha zayıftırlar ama nedense google bu sitelere önem göstermekte ? sonra link:site.com diye bakarsınız oda ne full hacklink eklenmiş ve hepsi güçlü otoriter siteler , evet şimdi sebebini buldunuz ama aslında herşey böyle işlemiyor arkadaşlar , hacklink alacaksanız sitenizinde iyi durumda olması gerekmektedir ve hemen size aşağıda ufak bir yapmanız gerekenler listesi yapalım.

1-) Sitenizde yeterli miktarda içerik olmalı

2-) İçerikleriniz tamamıyla özgün olmalı

3-) Tasarımınız özgün olmalı (hazırsa bile kendinize göre düzenlemeler ile biraz farklılaştırmalısınız.)

4-) Sosyal medyada 5’er adet en az içeriğiniz olmalı facebook,pinterest,twitter,instagram,Youtube

5-) Türkiyenin popüler forumlarında sizden bahsedilen en az 1 bölüm olmalı (sözlükler dahil)

Ve en önemlisi yukarda yazdıklarımın tamamını sizin yapmanız gerekli , birilerinden sosyal medya paketi adı altında alım yapmayın çünkü onların kullandığı hesaplar çöp durumuna geldiği için sitenize zarar verecektir. Siz ekleyin ne yaptığınızı bilin garanti olsun.

Sitenizde bu bahsettiğim kriterler uygulanmış ise , artık hacklink satın almanın zamanı gelmiştir ve alacağınız hacklinkler size maksimum katkı sağlayacaktır ayrıca sitenize zarar vermeyecektir.

Bu yazı Genel içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

1 Responses to Rakipleriniz ilk sayfada ve Hacklink kullanıyorlar

  1. transkadin dedi ki:

    Bazı siteler bırkın özgünlüğü oradan buradan kopyaladıkları yazıların içine anahtar kelimeleri gömüyorlar ve oradan link vs veeya anahtar kelimeye özgü içrik üretmiş gibi gösteriyorlar 🙂 Yani bu googlee bu kadar mı salak 🙂

    Liked by 1 kişi

Yorum bırakın